Stopover.nl

Vliegticket Brazzaville

Vliegticket en Vlucht Brazzaville

Reserveer uw vliegticket voor een vlucht naar Brazzaville vandaag online bij Stopover.nl Brazzaville ligt in het zuidoosten van het land aan de noordoever van de Congo-rivier, ten westen van de Malebo Pool. Kinshasa, de hoofdstad van buurland Democratische Republiek Congo, ligt aan de overzijde van de rivier. Het centrum van Brazzaville werd bijna volledig verwoest tijdens de burgeroorlog. De voornaamste bezienswaardigheden zijn de Sint-Anna Basiliek, het Nationaal Museym en de Tempelmoskee. Ook de markten van Moungali en Oluendze zijn een bezoek zeker waard. 

Brazzaville Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Alitalia en Ethiopian Airlines bieden goedkope vliegtickets naar Brazzaville  aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land of stad van de tussenlanding te verblijven. Zo zijn tussenstops in Rome en Addis Abeba mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Brazzaville . Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Brazzaville  te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Brazzaville

  • Boek uw Brazzaville vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Brazzaville vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Brazzaville

Stopovers

Alitalia logo
Addis Abeba met Alitalia
Rome met Alitalia
Ethiopian Airlines logo
Addis Abeba met Ethiopian Airlines
Lufthansa logo
Addis Abeba met Lufthansa
Royal Air Maroc logo
Casablanca met Royal Air Maroc
Stopover