Stopover.nl

Costa Rica Vliegtickets

Vlucht Costa Rica

Costa Rica is politiek het stabielste land van Centraal-Amerika. Kenmerkend voor deze stabiliteit is het ontbreken van een krijgsmacht. Toeristen bezoeken Costa Rica voornamelijk voor de vele nationale parken, 25 procent van het land is beschermd natuurgebied en 5% van alle dieren- en plantensoorten komt in Costa Rica voor. De grootste parken zijn Corcovado en Tortuguero. Het land leent zich ook uitstekend voor wildwatervaren, vooral op de Rio Pacuare en de Rio Reventazon. Of boek een vlucht voor een ontspannende strandvakantie in o.a. Cahuita, Tamarindo en Gandoca Manzanillo.

Costa Rica tickets vergelijken

Voordelige vliegtickets naar dit veelzijdige land boekt u hier. Wij bieden u tickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie maar de meeste touroperators besteden daar weinig aandacht aan bij het boeken van uw vliegticket Costa Rica. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontspannende vakantie in Brazilië na het whitwaterraften in Costa Rica?

Tips voor boeken vliegtickets Costa Rica

  • Boek uw Costa Rica vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Costa Rica vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Costa Rica

Mogelijke eindbestemmingen in Costa Rica

Stopover