Stopover.nl

Cuba Vliegtickets

Vlucht Cuba

Een vliegticket Cuba is momenteel erg populair onder toeristen uit Europa en Canada. Ondanks het embargo van de VS tegen het door Fidel Castro geleide land lijkt het best goed te gaan. De prachtige natuur, de oude binnenstad van Havana en de afwezigheid van schreeuwend kapitalisme geven het land een unieke sfeer. Sinds enkele jaren is het mogelijk om tijdens uw verblijf op Cuba de nachten door te brengen in kamers bij de Cubanen thuis, de zogeheten ‘casas particulares’, die op deze manier een zakcentje bij mogen verdienen. Ook mogen ze huiskamerrestaurants (‘paladares’) runnen, die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Boek dus vandaag nog uw ticket naar een van de laatste communistische landen ter wereld.

Cuba vliegtickets met stopover

Goedkope vliegtickets naar Cuba met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven regelt u op Stopover.nl. Zo boekt u bij ons voordelig een snel uw Cuba vlucht met tussenstop op Jamaica! Touroperators besteden weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Cuba, daarom vindt u op deze site een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Cuba te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Cuba

  • Boek uw Cuba vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Cuba vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Cuba

Mogelijke eindbestemmingen in Cuba

Stopover