Stopover.nl

Vliegticket Havana

Vlucht Havana

Vind een goedkoop vliegticket Havana op Stopover.nl. Het 400 jaar oude Havana, hoofdstad van Cuba en grootste stad van het eiland, is een stad vol historische bezienswaardigheden. Er zijn veel koloniale gebouwen te vinden, zoals het Palacio de los Capitanes Generales, oorspronkelijk gebouwd als woning voor de Spaanse gouverneur, en de Spaanse forten. Aan de overkant van de baai van Havana ligt de Malecon, de lange boulevard, waar Havana ís avonds tot leven komt. De overvloed aan bezienswaardigheden is ook de reden dat de oude binnenstad van Havana op de werelderfgoedlijst van Unesco gezet is. De hoofdstad van Cuba is ook onlosmakelijk verbonden met Ernest Hemingway, Che Guevara en natuurlijk Fidel Castro.

Havana vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Havana is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Cuba. Wat dacht u van een stopover in Montego Bay op Jamaica op weg naar Havana? Uw vlucht naar Cuba begint altijd goed op Stopover.nl.

Tips voor boeken vliegtickets Havana

  • Boek uw Havana vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Havana vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Havana

Stopovers

Air Jamaica logo
Montego Bay met Air Jamaica
Air Jamaica vliegt dagelijks vanaf London Heathrow naar Montego Bay op Jamaica. Reizigers die op doorreis zijn naar Barbados, St. Lucia, Cuba, Grand Cayman, Bonaire, Curacao, Granada, Turks en Caicos of de Bahamas kunnen kostenloos een stopover op Jamaica maken.
Vanaf Amsterdam-Schiphol vertrekken dagelijks vele vluchten naar Londen.
Iberia logo
Madrid met Iberia
Stopover