Stopover.nl

Cyprus Vliegtickets

Cyprus vakantie

Cyprus is al jaren het toneel van strijd tussen Griekenland en Turkije. De aanhoudende conflicten leiden in 1974 tot een splitsing in een Grieks en Turks deel. De verdeelde hoofdstad van Cyprus kent de enige grensovergang tussen beide delen. Toeristen waarderen het eiland vanwege het heerlijke klimaat, de mooie stranden en en vele recreatievoorzieningen. Strandliefhebbers vinden er geweldige zandstranden in Agia Napa en Paphos.
Wie naast zon, zee en strand actiever vertier zoekt kan zijn hart ophalen, Wandelen naar de Caledonische watervallen in het Troodosgebergte, in de natuur van Akamas en Kapas of het bezichtigen van Griekse ruines in Kourion behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Cyprus Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Malev en Lufthansa bieden vliegtickets naar Cyprus aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo bezoekt u eveneens landen als Duitsland en Hongarije. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Cyprus. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Cyprus te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Cyprus

  • Boek uw Cyprus vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Cyprus vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Cyprus

Mogelijke eindbestemmingen in Cyprus

Hotels Cyprus

Voor het boeken van uw hotel in Cyprus bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Cyprus boeken.

Stopover