Stopover.nl

Vliegticket Lefkosia

Stedentrip Lefkosia

Een bezoek aan Cyprus is niet compleet zonder een stedentrip naar de hoofdstad Lefkosia, beter bekend als Nicosia. De centraal gelegen stad is vanuit de kustplaatsen gemakkelijk bereikbaar en is een ideaal doel voor een dagtocht. De historische binnenstad is de grootste attractie van Lefkosia. Een wandeling door de oude stad is een reis door de geschiedenis. De smalle straatjes en de oude huizen met hun sierlijke balkons ademen de sfeer van voorbije dagen. De sfeervolle wijk Laïki Geitonia ('Buurt van het Volk') werd zorgvuldig gerestaureerd en is met zijn winkels en gezellige terrassen een aanrader voor elke bezoeker. Ook een bezoek waard zijn het Cyprus Munten Museum, het Juwelenmuseum, het Gemeentelijk Kunstcentrum en het fascinerende Leventeion Museum.Rechtstreeks naar Lefkosia vliegen is helaas niet mogelijk. Wij raden u aan via Larnaca te reizen.

Tips voor boeken vliegtickets Lefkosia

  • Boek uw Lefkosia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Lefkosia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Lefkosia

Voor deze stad zijn er geen stopovers beschikbaar. Klik hier om een normaal vliegticket te boeken.

Hotels Lefkosia

Voor het boeken van uw hotel in Lefkosia bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Lefkosia boeken.

Stopover