Stopover.nl

Democratische Republiek Congo Vliegtickets

Democratische Republiek Congo

De Democratische Republiek Congo, het vroegere Zaïre en een ex-kolonie van België, is populair bij toeristen die het prachtige tropische regenwoud willen bezoeken.

In de Democratische Republiek Congo is het altijd vochtig en warm. Jaarlijks valt minimaal 1600 millimeter neerslag. De beste reistijd is afhankelijk van welk deel u wilt bezoeken.In het noorden valt de meeste neerslag tussen mei en september en in het zuiden tussen september en mei.

De Democratische Republiek Congo heeft de grootste oppervlakte aan tropisch regenwoud met ongeveer 10.000 verschillende boom- en plantensoorten. In de tropische regenwouden leven onder meer zeldzame berggorilla’s, chimpansees en bavianen. Een aanrader is het nationale park Kahuzi-biega. Hierleven circa 20 gorillafamilies in een beschermde omgeving.

Democratische Republiek Congo Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Air France bieden vliegtickets naar de Democratische Republiek Congo aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Bestemmingen als Italie en Kenia behoren tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de Democratische Republiek Congo. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Democratische Republiek Congo te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Democratische Republiek Congo

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Democratische Republiek Congo

Mogelijke eindbestemmingen in Democratische Republiek Congo

Stopover