Stopover.nl

Denemarken Vliegtickets

Vliegticket en Vlucht Denemarken

Denemarken bestaat uit vijfhonderd eilanden en het land is een paradijs voor watersporters. Ook voor cultuurliefhebbers heeft Denemarken het nodige te bieden. In het land vindt u oude kastelen, landgoederen en nederzettingen van Vikingen. Het bruisende Kopenhagen is de voornaamste stad van Scandinavië. Het levendige centrum van Kopenhagen is uitmate gezellig. Er zijn veel eetgelegenheden, cafés en theaters. Ook het oude pretpark, Tivoli, in het midden van de stad is een echte aanrader.

Denemarken Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Denemarken aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Denemarken. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Denemarken te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Denemarken

  • Boek uw Denemarken vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Denemarken vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Denemarken

Mogelijke eindbestemmingen in Denemarken

Hotels Denemarken

Voor het boeken van uw hotel in Denemarken bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Denemarken boeken.

Stopover