Stopover.nl

Vliegticket Kopenhagen

Stedentrip Kopenhagen

Een stedentrip naar Kopenhagen begint met een vliegticket van Stopover.nl. Kopenhagen is de hoofdstad van het gemoedelijke Denemarken. De overzichtelijke stad heeft een uitstekend metronetwerk waardoor reizen zeer comfortabel is. Tijdens uw stedentrip heeft u de keuze uit groene parken, eeuwenoude kastelen en het vrolijke pretpark Tivoli. Voor een panorama-uitzicht over de stad is het beklimmen van de Ronde Toren de energie meer dan waard.

Naast de culturele bezienswaardigheden leent een weekend Kopenhagen zich uitstekend voor shoppers en nachtbrakers. In het bruisende nachtleven kunt u tot in de vroege uurtjes dansen en drinken.

Kopenhagen Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa en Air France bieden vliegtickets naar Kopenhagen aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Kopenhagen. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Kopenhagen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Kopenhagen

  • Boek uw Kopenhagen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Kopenhagen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Kopenhagen

Hotels Kopenhagen

Voor het boeken van uw hotel in Kopenhagen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Kopenhagen boeken.

Stopover