Stopover.nl

Vliegticket Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Boek hier uw vliegticket naar de eerste kolonie van de Nieuwe Wereld. De Dominicaanse Republiek ligt samen met Hati op het eiland Hispaniola. Ontdekkingsreiziger Columbus ontdekte het eiland op zijn eerste reis naar Indi in 1492 en vond het destijds een juweeltje. Gezien de populariteit van de Dominicaanse Republiek delen ook vandaag de dag nog veel mensen zijn mening. Veel toeristen vinden tegenwoordig hun weg naar vakantieoorden als Puerto Plata, Cabarete, Sosua en Punta Cana. De hoofdstad Santo Domingo was de eerste hoofdstad van de Nieuwe Wereld en hier vinden we dan ook de eerste kathedraal, universiteit en (rune van) klooster van Amerika.

Dominicaanse Republiek Vliegtickets met stopover

Luchtvaartmaatschappijen als Delta Airlines bieden voordelige vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek aan met de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding of zelfs gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in het land van de tussenlanding door te brengen. Zo kunt u eveneens een bezoek aan het Amerikaanse Atlanta brengen. Touroperators besteden meestal weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de Dominicaanse Republiek vandaar dat deze website u een overzicht geeft van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Dominicaanse Republiek te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Dominicaanse Republiek

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Dominicaanse Republiek

Mogelijke eindbestemmingen in Dominicaanse Republiek

Hotels Dominicaanse Republiek

Voor het boeken van uw hotel in Dominicaanse Republiek bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Dominicaanse Republiek boeken.

Stopover