Stopover.nl

Vliegticket Santo Domingo

Santo Domingo

De miljoenenstad Santo Domingo is de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. Veel toeristen laten de stad na hun vlucht links liggen om vervolgens de vakantie door te brengen op één van de vele resorts. Toch heeft ook Santo Domingo de reiziger veel te bieden. U vindt er de Primada de América kathedraal, het oude Fortaleza Ozama en vele prachtige koloniale bouwwerken. Een ontspannen reis naar Santo Domingo start vandaag al met een goedkoop vliegticket voor uw vlucht naar de Dominicaanse Republiek.

Santo Domingo Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Delta en Iberia bieden goedkope vliegtickets naar Santo Domingo aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie naar Santo Domingo combineren met een stedentrip Atlanta en Madrid. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Santo Domingo. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Santo Domingo te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Santo Domingo

  • Boek uw Santo Domingo vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Santo Domingo vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Santo Domingo

Stopover