Stopover.nl

Vliegticket Ecuador

Vlucht Ecuador

Een vliegticket naar de evenaar is zo gevonden. Ecuador is het Spaanse woord voor de evenaar, die het land in tweeėn snijdt. Amazoneregenwoud, de Cotopaxi vulkaan en de Galįpagos-eilanden maken Ecuador tot een uiteenlopende bestemming. Het tussen 14 vulkanen gelegen Quito is na de lange vlucht een interessante start van uw verkenning van dit Zuid-Amerikaanse land. De Galįpagos-eilanden met hun bijzondere flora en fauna liggen zo’n 1000 km uit de kust maar horen wel bij Ecuador. Vluchten erheen duren ongeveer 3,5 uur. Rondleidingen op dit eiland zijn alleen mogelijk onder begeleiding van een gecertificeerde gids. Bezoek ook de havenstad Guayaquil, de grootste stad van het land en het economische centrum. De stad kent een aantal oude koloniale wijken en de prachtige San Francisco kerk.

Vliegtickets Ecuador met stopover

Voordelige vliegtickets naar Ecuador vindt u op Stopover.nl, met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden meestal geen aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht, daarom vindt u op deze website een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt via Bonaire of Caracas naar Quito vliegen. Als u de Galįpagos-eilanden wilt bezoeken is Guayaquil een leuke stopover. Stopover.nl helpt u het maximale uit uw vliegticket Ecuador te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Ecuador

  • Boek uw Ecuador vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Ecuador vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Ecuador

Mogelijke eindbestemmingen in Ecuador

Stopover