Stopover.nl

Vliegticket Guayaquil

Vlucht Guayaquil

Op Stopover.nl vindt u snel een voordelig vliegticket Guayaquil. Na uw vlucht komt u aan op het gloednieuwe José Joaquín de Olmedo International Airport. Guayaquil is de grootste stad van Ecuador en gelegen aan de Golf van Guayaquil, op zo'n 250 km ten zuiden van de hoofdstad Quito. Het is een van de belangrijkste havens aan de westkust van Zuid-Amerika. De binnenstad is redelijk schoon en veilig, deze is de afgelopen jaren flink gerenoveerd. Voornaamste bezienswaardigheden zijn het 400 jaar oude stadsdeel Las Peñas, de kathedraal en de grafmonumenten bij Cerro El Carmen.

Vliegtickets Guayaquil met stopover

Een goedkoop vliegticket naar Guayaquil boekt u bij ons met de mogelijkheid om gratis of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Veel touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Guayaquil. Op deze website vindt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Guayaquil is zelf een populaire stopover voor reizigers op weg naar de Galápagos-eilanden maar u kunt op uw vlucht erheen ook nog een tussenstop maken in bijvoorbeeld Miami of Panama City. Wij hopen dat onze site u helpt het maximale uit uw ticket naar Guayaquil te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Guayaquil

  • Boek uw Guayaquil vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Guayaquil vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Guayaquil

Stopovers

American Airlines logo
Miami met American Airlines
Continental Airlines logo
Houston met Continental Airlines
New York met Continental Airlines
Panama City met Continental Airlines
Stopover