Stopover.nl

Vliegticket Egypte

Vlucht Egypte

Stopover.nl biedt u de meest voordelige vliegtickets naar Egypte. Egypte is voor veel mensen een fascinerende bestemming. Het land is rijk aan vele zeldzame historische bezienswaardigheden zowel boven als onder de zeespiegel. Er zijn een aantal activiteiten waar u tijdens uw reis naar Egypte niet aan ontkomt. Maak een ritje op een kameel en verken de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee bij Sharm-el-Sheikh. Toch zijn de oude bouwwerken de belangrijkste trekpleisters van dit land. Zo vormen de drie piramides van Gizeh (nabij Cairo) samen met de grote Sfinx het enige overgebleven wereldwonder. Andere bijzondere bezienswaardigheden zijn de rotstempels van Abu Simbel, de Sfinx in Memphis en de Vallei der Koningen bij Luxor.

Egypte Vliegtickets met stopover

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Egypte aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat touroperators weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Egypte. U kunt bijvoorbeeld een goedkoop een paar dagen in Cairo blijven voor u door vliegt naar Luxor. Op deze site vindt een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Egypte te halen!

Tips voor boeken vliegtickets Egypte

  • Boek uw Egypte vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Egypte vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Egypte

Mogelijke eindbestemmingen in Egypte

Hotels Egypte

Voor het boeken van uw hotel in Egypte bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Egypte boeken.

Stopover