Stopover.nl

Vliegticket AlexandriŽ

Vliegticket en Vlucht AlexandriŽ

Reserveer vandaag nog een vliegticket voor een vlucht naar AlexandriŽ. Het naar Alexander de Grote vernoemde Alexandrië is historisch gezien één van de bekendste steden ter wereld. Met de verwoesting van de Bibliotheek van Alexandrië is helaas een enorme bron aan kennis verloren gegaan. Toch is ook de hedendaagse stad een bezoek waard. Voorname bezienswaardigheden zijn de Pilaar van Pompeius, het Romeinse Amfitheater en de Citadel van Qaitbay.

AlexandriŽ Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Olympic Airways bieden vliegtickets naar Alexandrië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo zijn reizen naar AlexandriŽ te combineren met stedentrips in Athene of Milaan.Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Alexandrië. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Alexandrië te halen.

Tips voor boeken vliegtickets AlexandriŽ

  • Boek uw AlexandriŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk AlexandriŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers AlexandriŽ

Stopover