Stopover.nl

Vliegticket Luxor

Vliegticket en Vlucht Luxor

Reserveer uw vliegticket voor een vlucht naar Luxor vandaag nog op Stopover.nl. Het aan de Nijl gelegen Luxor behoort tot de voornaamste toeristische trekpleisters van Egypte. In de stad en de directe omgeving zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden. Tijdens uw bezoek dient u dan ook zeker de Vallei der Koningen, de Kolossen van Memnon en de Tempel van Hatsjepsoet te bezoeken.

Luxor Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Luxor aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een cultuurvakantie combineren met een stedentrip in Cairo. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Luxor. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Luxor te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Luxor

  • Boek uw Luxor vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Luxor vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Luxor

Stopover