Stopover.nl

Vliegticket Asmara

Vliegticket en Vlucht Asmara

Een vlucht naar Asmara start met een vliegticket van Stopover.nl - de online specialist voor reizen naar alle Afrikaanse bestemmingen. Asmara ('bos van bloemen') ligt in het midden van Eritrea, in het oosten van het Eritrese hoogland. De stad oogt vriendelijk en ontspannen en heeft, in tegenstelling tot veel andere grote steden, schone en veilige straten. Voornaamste bezienswaardigheden in Asmara zijn het gezellige Liberty Avenue, het Nationale Museum en de Orthodoxe Kidane Mehret kerk. Ook de Al Qurafi al Rashidin moskee en Forto Baldissera zijn een bezoek absoluut waard.

Asmara Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Asmara  aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo is een bezoek aan Asmara te combineren met een leuke stedentrip in Cairo. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Asmara .  Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Asmara te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Asmara

  • Boek uw Asmara vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Asmara vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Asmara

Stopover