Stopover.nl

Vliegticket Addis Abeba

Vliegticket en Vlucht Addis Abeba

Boek hier uw vliegticket voor een vlucht naar Addis Abeba. Het hooggelegen Addis Abeba is de hoofdstad van Ethiopië. De stad kenmerkt zich door het ontbreken van een echt centrum waardoor het zich tot een zeer afwisselend geheel gevormd heeft. Een leuke bezienswaardigheid is het Mercato Marktplein, waar werkelijk alles te verkrijgen is.

Addis Abeba Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Turkish Airlines en Emirates bieden goedkope vliegtickets naar Addis Abeba aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren Istanbul en Dubai tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Addis Abeba. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Addis Abeba te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Addis Abeba

  • Boek uw Addis Abeba vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Addis Abeba vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Addis Abeba

Stopovers

Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines
Stopover