Stopover.nl

Vliegticket Filipijnen

Vlucht Filipijnen

De Filippijnen kennen een lange geschiedenis van buitenlandse overheersing. Zowel de Spanjaarden en Chinezen als de Amerikanen drukten door de eeuwen heen een stevige stempel op de eilandengroep. De afgelopen decennia waren politiek onstabiel en hadden een negatieve invloed op het toerisme in het land. Tegenwoordig zijn de Filipijnen door de diversiteit weer een interessante bestemming. U vindt er bruisende steden, mooie stranden en uitgestrekte rijstvelden in een vulkanisch gebied. In de hoofdstad Manilla vindt u de wijk Intramuros, de oude ommuurde Spaanse koloniale hoofdstad, met onder andere een van de oudste kerken van de Filipijnen. Nabij Laoag City vindt u het stadje Vigan met zijn historische centrum vol prachtige Spaanse gebouwen, de best bewaarde voorbeelden van koloniale architectuur in AziŽ. In de buurt van Puerto Princesa ligt het Nationaal Park St. Paul's Subterranean River met de ruim 8 km lange bevaarbare ondergrondse rivier, de langste ter wereld. Dus boek vandaag nog uw vliegticket Filipijnen op Stopover.nl!

Filipijnen Vliegtickets met stopover

Vliegtickets naar de Filippijnen kunt u via Stopover.nl boeken bij diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Op deze website vindt een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij op uw vlucht naar de Filipijnen. Wij hopen dat onze site u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Filippijnen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Filipijnen

  • Boek uw Filipijnen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Filipijnen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Filipijnen

Mogelijke eindbestemmingen in Filipijnen

Hotels Filipijnen

Voor het boeken van uw hotel in Filipijnen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Filipijnen boeken.

Stopover