Stopover.nl

Vliegticket Manilla

Vlucht Manilla

Een vliegticket naar Manilla hebt u snel en voordelig geboekt op Stopover.nl. Manilla is de hoofdstad van de Filippijnen. Diverse wijken van de stad zijn zeer armoedig en kenmerken zich dan ook door veel criminaliteit en prostitutie. Desondanks kent de stad een uiterst vriendelijke bevolking er zijn er tal van interessante bezienswaardigheden. Laat u voor een luttel bedrag vervoeren in een van de vele Jeepneys (tot taxi omgebouwde Willys-Jeeps) die u langs de toeristische hoogtepunten en de vele parken voeren. Bezoek vooral de wijk Intramuros, het ommuurde oude Spaanse koloniale deel van de stad, met onder andere een van de oudste kerken van de Filipijnen, de barokkerk San Agustin en het Fort Santiago.

Manillia vliegtickets met stopover

Vele gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Manilla aan met de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding of gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden meestal weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Manilla. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt bijvoorbeeld een stopover in Kuala Lumpur maken op weg naar Manilla. Stopover.nl helpt u het maximale uit uw vluchten naar Manilla te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Manilla

  • Boek uw Manilla vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Manilla vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Manilla

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Gulf Air logo
Bahrein met Gulf Air
Gulf Air vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een vliegticket gebruik maken van een coach naar Frankfurt.  Ook kunt snel en comfortabel vanaf uw lokale treinstation met de ICE naar Frankfurt.
Muscat met Gulf Air
Korean Air logo
Bangkok met Korean Air
Hong Kong met Korean Air
Kuala Lumpur met Korean Air
Seoel met Korean Air
Shanghai met Korean Air
Taipei met Korean Air
Tokio met Korean Air
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Stopover