Stopover.nl

Vliegticket Helsinki

Vliegticket en Vlucht Helsinki

Boek vandaag nog een vliegticket voor uw vlucht naar het bruisende Helsinki, de hoofdstad van Finland. Zeker in juli, wanneer de meeste Finnen vakantie nemen, zijn er volop recreatiemogelijkheden. Populaire locaties in de stad zijn de parken Kaivopuisto, Esplanadi en Sibelius. Wanneer de zon schijnt vult ook het enige zandstrand, Hieraranta, zich met vakantievierende Finnen. Liefhebbers van architectuur kunnen tijdens hun stedentrip naar Helsinki genieten van de vele Jugendstilgebouwen. Vooral in de wijken Töölö, Eira, Katajanokka en Kaivo staan veel bouwwerken met deze karakteristieke stijl.

Helsinki Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Finnair en Lufthansa bieden vliegtickets naar Helsinki aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u uw reis naar Helsinki combineren met een stedentrip Kopenhagen of Munchen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Helsinki. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Helsinki te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Helsinki

  • Boek uw Helsinki vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Helsinki vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Helsinki

Hotels Helsinki

Voor het boeken van uw hotel in Helsinki bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Helsinki boeken.

Stopover