Stopover.nl

Vliegticket Ajaccio (Corsica)

Ajaccio (Corsica)

Ajaccio is de hoofdstad van het eiland Corsica. Met ongveer  60.000 inwoners is de geboorteplaats van Napoleon tevens de grootste stad van Corsica. De voornaamste bezienswaardigheden staan dan ook in het teken dit historische figuur. Zijn geboortehuis (Musée National de la Maison Bonaparte) is nu een museum. Ook in het stadhuis vindt u een prachtige zaal vol herinneringen aan Napoleon. Liefhebbers van schilderkunst kunt terecht in het Musée Fesch. Hier vindt u werken van Botticelli, Titiaan en Caravaggio.

Ajaccio (Corsica) Vliegtickets met stopover

Air France biedt goedkope vliegtickets naar Ajaccio (Corsica) aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vakantie op Corsica combineren met een stedentrip Parijs.Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Ajaccio (Corsica). Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Ajaccio (Corsica) te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Ajaccio (Corsica)

  • Boek uw Ajaccio (Corsica) vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Ajaccio (Corsica) vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Ajaccio (Corsica)

Stopovers

Air France logo
Marseille met Air France
Nice met Air France
Parijs met Air France
Straatsburg met Air France
Stopover