Stopover.nl

Vliegticket Frans PolynesiŽ (Tahiti)

Frans PolynesiŽ (Tahiti)

Het in de Stille Zuidzee gelegen Frans-Polynesie bestaat uit 35 eilanden en 83 atollen. Het vulkanische gebied kenmerkt zich door parelwitte droomstranden, koraalriffen en helder blauwe lagunes. Liefhebbers van duiken vinden er een kleurrijke onderwaterwereld. Het paradijselijke Tahiti is zonder twijfel het bekendste eiland. Ook andere eilanden als Bora Bora en Tuamotu veroverden vele harten van reizigers.

Frans PolynesiŽ (Tahiti) Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Lan Chili en Air New Zealand bieden vliegtickets naar Frans-Polynesie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een strandvakantie combineren met een stedentrip in Hong Kong of Santiago. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Frans-Polynesie. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Frans-Polynesie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Frans PolynesiŽ (Tahiti)

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Frans PolynesiŽ (Tahiti)

Mogelijke eindbestemmingen in Frans PolynesiŽ (Tahiti)

Stopover