Stopover.nl

Gabon Vliegtickets

Gabon

Het tussen Kameroen en Congo Brazzaville ingeklemde Gabon ligt pal op de evenaar. Het land kent geen ontwikkelde toeristenindustrie. De reizigers die het land bezoeken komen voornamelijk voor de natuur. Langs de 800 kilometer lange kuststrook vindt u vele baaien en lagunes waar schildpadden hun eieren leggen, nijlpaarden de zee betreden en olifanten op het strand lopen. In de periode juni/oktober komen vele walvissen richting de kust van Gabon. In de ondoordringbare binnenlanden vindt u traditionele Afrikaanse dorpen en een rijke flora en fauna.

Gabon vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Gabon aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Gabon. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Gabon te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Gabon

  • Boek uw Gabon vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Gabon vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Gabon

Mogelijke eindbestemmingen in Gabon

Stopover