Stopover.nl

Gambia Vliegtickets

Gambia

Gambia is een door Senegal omgeven landje aan de West-Afrikaanse kust. Tijdens uw bezoek aan het land is een boottocht over de Gambiarivier aan te raden. De oevers bieden steeds een ander uitzicht. Plaggenhutjes, ezels, jungle en mangrovebossen en zelfs krokodillen en nijlpaarden bepalen de afwisselende natuur.

Gambia Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Gambia aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Gambia. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Gambia te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Gambia

  • Boek uw Gambia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Gambia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Gambia

Mogelijke eindbestemmingen in Gambia

Stopover