Stopover.nl

Vliegticket Banjul

Banjul

Het voor Afrikaanse begrippen rustige Banjul is de kleinste hoofdstad van Afrika.
De hoofdstad van Gambia is gelegen op een eiland en door een rivier afgesneden van het vaste land. De Albert markt is het levendige centrum van de stad. U kunt er uren ronddwalen op zoek naar een originele souvenir. Bezoek ook het Nationaal Museum van Gambia voor het bezichtigen van de enorme collectie foto’s, kaarten en teksten over archeologie, Afrikaanse volkeren en de koloniale periode.

Banjul Vliegtickets met stopover

Royal Air Maroc biedt goedkope vliegtickets naar Banjul aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eenvoudig en voordelig een stedentrip Casablanca combineren met een reis naar Banjul. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Banjul. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Banjul te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Banjul

  • Boek uw Banjul vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Banjul vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Banjul

Stopovers

Royal Air Maroc logo
Casablanca met Royal Air Maroc
Dakar met Royal Air Maroc
Stopover