Stopover.nl

Ghana Vliegtickets

Vlucht Ghana

Op Stopover.nl vindt u het goedkoopste vliegticket Ghana. Het West-Afrikaanse Ghana werd in 1957 na drie eeuwen Britse overheersing onafhankelijk. Door de aanwezigheid van deze kolonisten is Engels tegenwoordig de officiŽle voortaal. In tegenstelling tot Sierra Leone en Liberia kent Ghana een relatief vreedzame geschiedenis sinds de onafhankelijkheid. Accra is de hoofdstad van het land, hier vindt u markten, strand en een bruisend nachtleven. Reizigers die van avontuur houden en op eigen gelegenheid het land doorreizen, zullen een zeer vriendelijke bevolking treffen. Gezien de voertaal zijn contacten met de lokale bevolking vrij eenvoudig te leggen. Midden in de Ghanese binnenlanden vindt u ťťn van de grootste, door mensenhanden gecreŽerde, meren op aarde. Honderden dorpjes en hun inwoners zijn voor de aanleg van het Voltameer verplaatst.

Ghana Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Ghana is het mogelijk om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Ghana aan met deze mogelijkheid. Onze ervaring is dat touroperators hier helaas weinig aandacht aan besteden bij het boeken van uw vliegticket naar Ghana. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Als reislustige Nederlanders willen wij u deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet ont houden. Zo kunt u op weg naar Ghana voordelige stopovers maken in Cairo of Casablanca. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Ghana te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Ghana

  • Boek uw Ghana vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Ghana vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Ghana

Mogelijke eindbestemmingen in Ghana

Stopover