Stopover.nl

Vliegticket Accra

Accra

Tot 1876 was Cape Coast de hoofdstad van het West-Afrikaanse Ghana. Het bruisende Accra is de huidige hoofdstad van het land. Deze moderne havenstad van de Golf van Guinee is de ideale uitvalsbasis voor uw verkenning van het uitdagende land. Wanneer je de drukte van de stad even wil ontvluchten zijn er de directe omgeving diverse interessante mogelijkheden. Strandliefhebbers kunnen heerlijk ontspannen op Coco Beach of in het Shai-Hills Resource Reserve wilde dieren spotten. Wanneer u enthousiast word van koopjes zijn de markten van Mokala en Osu absolute aanraders. Wanneer u na een intense dag in levendig Accra nog energie over heeft lokt het bruisende nachtleven.

Accra Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Alitalia en Royal Air Maroc bieden vliegtickets naar Accra aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eenvoudig en voordelig een stedentrip Casablanca combineren met een reis naar Ghana. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Accra. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Accra te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Accra

  • Boek uw Accra vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Accra vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Accra

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Rome met Alitalia
EgyptAir logo
Cairo met EgyptAir
Royal Air Maroc logo
Casablanca met Royal Air Maroc
Stopover