Stopover.nl

Griekenland Vliegtickets

Griekenland strandvakanties

Griekenland is populaire bestemming voor strandvakanties. Europeanen bezoeken in de zomermaanden massaal eilanden als Kos, Rhodos en Kreta. Toch heeft het land meer te bieden dan zon, zee en strand alleen. Diverse volkeren uit de klassieke oudheid hebben door de eeuwen heen hun sporen achtergelaten. Bekende zichtbare herinneringen zijn Epidaurus, de ruïnes van Mykene en de Acropolis in Athene.

Griekenland Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Griekenland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eenvoudig en voordelig een bezoek aan Zwitserland combineren met een reis naar Griekenland. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Griekenland. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Griekenland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Griekenland

  • Boek uw Griekenland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Griekenland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Griekenland

Mogelijke eindbestemmingen in Griekenland

Hotels Griekenland

Voor het boeken van uw hotel in Griekenland bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Griekenland boeken.

Stopover