Stopover.nl

Vliegticket Athene

Stedentrip Athene

Een stedentrip naar de Griekse hoofdstad start op Stopover.nl. Athene is de stad van de Acropolis, de godin Pallas Athena en het Parthenon. Ook andere historische bezienswaardigheden als de tempel van Theseion, de Metropolis Kathedraal en het eeuwenoude Agora trekken jaarlijks vele toeristen naar de Griekse hoofdstad. Naast deze historie kent de stad ook een bruisend nachtleven, levendige markten en een comfortabel metronet.

Athene Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa en Alitalia bieden vliegtickets naar Athene aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eenvoudig en voordelig een bezoek aan Duitsland combineren met een reis naar Athene. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Athene. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Athene te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Athene

  • Boek uw Athene vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Athene vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Athene

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
LOT Polish Airlines logo
Warschau met LOT Polish Airlines
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines

Hotels Athene

Voor het boeken van uw hotel in Athene bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Athene boeken.

Stopover