Stopover.nl

Vliegticket Guam

Guam

Het kleine Guam maakt al lang deel uit van de Verenigde Staten. Toch zijn er op het eiland ook veel Spaanse invloeden terug te vinden. Hoogtepunten hebben voornamelijk betrekking op de overweldigende natuur. Prachtige stranden, watervallen en dichten bossen maken het tot een schitterende bestemming.

Vliegtickets en Vluchten Guam

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Korean Air bieden vliegtickets naar Guam aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een bezoek aan Japan combineren met een reis naar Guam. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Guam. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Guam te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Guam

  • Boek uw Guam vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Guam vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Guam

Mogelijke eindbestemmingen in Guam

Stopover