Stopover.nl

Guatemala Vliegtickets

Vlucht Guatemala

Veel Nederlanders kennen Guatemala van het bekende stadje Antigua. Elk jaar reizen vele duizenden studenten uit de hele wereld naar Antigua om de Spaanse taal te leren. In de koloniale tijd was dit de hoofdstad van Centraal-Amerika. Tegenwoordig is Guatemala City de hoofdstad van Guatemala. U vindt in het land ook het prachtige Maya-tempelcomplex Tikal, dat volgens veel mensen alleen al de prijs van uw vliegticket Guatemala rechtvaardigt, naast vele andere ruines. Verder kent het land veel vulkanen en kleurrijke markten.

Vliegtickets Guatemala vergelijken

Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Guatemala aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een paar dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat touroperators weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Guatemala. Onze website geeft u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt bijvoorbeeld een goedkope stopover boeken in Atlanta of Los Angeles. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Guatemala te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Guatemala

  • Boek uw Guatemala vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Guatemala vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Guatemala

Mogelijke eindbestemmingen in Guatemala

Stopover