Stopover.nl

Vliegticket Guatemala City

Vlucht Guatemala City

Guatemala City is de grootste stad van Centraal-Amerika en hoofdstad van Guatemala. Nadat de oude hoofdstad Antigua door een aardbeving grotendeels vernietigd werd, beval de Spaanse koning dat de hoofdstad verplaatst werd naar wat nu Guatemala City is. Ondanks dat het geen befaamde toeristentrekpleister is heeft de stad zeker genoeg te bieden. Zo liggen midden in de stad de ruines van de oude Maya stad Kaminaljuyu. De stad is hier in de loop van de 20e eeuw omheen gebouwd. Wanneer u rekening houdt met de armoede en de hieraan verbonden criminaliteit kunt u er heerlijk stappen in één van de vele uitgaansgelegenheden.

Guatemala City Vliegtickets met stopover

Goedkope vliegtickets naar Guatemala-Stad met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven worden door diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen aangeboden. Veel touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Guatemala-Stad. Onze website geeft u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Op uw vlucht naar Guatemala kunt u een stopover boeken in Atlanta of Los Angeles, maar u kunt het natuurlijk ook zelf als tussenstop gebruiken op weg naar Mexico of Costa Rica. Wij hopen dat deze site u helpt het maximale uit uw vluchten naar Guatemala-Stad te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Guatemala City

  • Boek uw Guatemala City vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Guatemala City vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Guatemala City

Stopovers

Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Los Angeles met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
United Airlines logo
Los Angeles met United Airlines
Stopover