Stopover.nl

Vliegticket Hongkong

Vlucht Hongkong

Een goedkoop vliegticket Hongkong boekt u op Stopover.nl. Hongkong ligt in Zuidoost-AziŽ en is een speciale bestuurlijke regio van China, net als Macau. Sinds 1 juli 1997 is Hongkong weer onderdeel van de Volkrepubliek China, waar de komende vijftig jaren niet dezelfde wetten gelden als in het communistische China. Na uw landing op Hong Kong International Airport dient u zeker een bezoekje te brengen aan het Tian Tan Boeddha beeld in Ngong Ping, het torenhoge International Finance Centre of het prachtige strand van Repulse Bay. Ook heeft Hongkong een eigen Disneyland.

Hongkong Vliegtickets vergelijken

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Hongkong aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u zal helpen het maximale uit uw vluchten naar Hongkong te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Hongkong

  • Boek uw Hongkong vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Hongkong vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Hongkong

Mogelijke eindbestemmingen in Hongkong

Hotels Hongkong

Voor het boeken van uw hotel in Hongkong bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Hongkong boeken.

Stopover