Stopover.nl

Vliegticket Hong Kong

Vlucht Hong Kong

Voordelige vliegtickets naar Hong Kong vindt u op Stopover.nl. Hong Kong dankt zijn huidige status aan het feit dat de Britten het gebruikten als haven om opium in te voeren naar China. Het was jarenlang een Britse Kroonkolonie. Tegenwoordig is Hong Kong een bijzondere bestuursregio van China gelegen in Zuidoost-AziŽ. Sinds 1 juli 1997 is Hong Kong weer onderdeel van de Volkrepubliek China, waar de komende vijftig jaren niet dezelfde wetten gelden als in het communistische China. Na uw vlucht landt u op Hong Kong International Airport. U dient zeker een bezoekje te brengen aan het Tian Tan Boeddha beeld in Ngong Ping, het torenhoge International Finance Centre of het prachtige strand van Repulse Bay. Hong Kong heeft ook zijn eigen Disneyland.

Vliegtickets Hong Kong vergelijken

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan naar Hong Kong met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een paar dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat de meeste touroperators hier geen aandacht aan besteden bij het boeken van uw vliegticket Hong Kong. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat onze site u kan helpen het maximale uit uw vluchten naar Hong Kong te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Hong Kong

  • Boek uw Hong Kong vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Hong Kong vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Hong Kong

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is tijdens uw bezoek aan Rusland.
Emirates logo
Bangkok met Emirates
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Royal Jordanian logo
Amman met Royal Jordanian
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
SriLankan Airlines logo
Colombo met SriLankan Airlines
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Hong Kong

Voor het boeken van uw hotel in Hong Kong bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Hong Kong boeken.

Stopover