Stopover.nl

Vliegticket Ierland (Eire)

Vliegticket en Vlucht Ierland (Eire)

Het groene Ierland, het Land van Heiligen en Geleerden, kent een turbulent verleden. De vele oude kastelen herinneringen nog aan de strijd die op de vlakten uitgevochten werd. Een voorname trekpleister is de megalistische ‘passage tomb’ bij Newgrange in County Meath. Deze met 97 keien omringde imposante grafheuvel trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Naast een stedentrip naar het bruisende Dublin raden wij u aan eens een wandeling in het weidse Ierse landschap te maken.

Ierland (Eire) Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Ierland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Ierland. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Ierland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Ierland (Eire)

  • Boek uw Ierland (Eire) vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Ierland (Eire) vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Ierland (Eire)

Mogelijke eindbestemmingen in Ierland (Eire)

Hotels Ierland (Eire)

Voor het boeken van uw hotel in Ierland (Eire) bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Ierland (Eire) boeken.

Stopover