Stopover.nl

Vliegticket Dublin

Dublin

Waar minister Klink in 2008 een algeheel rookverbod voor de nederlandse horeca nastreeft is men in Dublin al zo ver. Alle pubs en restaurants in de bruisende uitgaanswijk 'Temple Bar'zijn volledig rookvrij. Toch heeft de Ierse stad ook de stevige roker nog genoeg te bieden. In het historische stadshart vindt u mooie pleinen, winkelstraten de mooie St. Patricks Kathedraal.

Dublin Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Dublin aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Dublin. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit
uw vluchten naar Dublin te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Dublin

  • Boek uw Dublin vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Dublin vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Dublin

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Bmi British Midlands logo
Londen met Bmi British Midlands
British Airways logo
Londen met British Airways

Hotels Dublin

Voor het boeken van uw hotel in Dublin bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Dublin boeken.

Stopover