Stopover.nl

Vliegticket IJsland

Rondreis IJsland

De belangstelling voor IJsland neemt elk jaar toe. Het land staat bekend om de ongerepte gletsjers, actieve vulkanen en heetwaterbronnen. Deze bronnen zijn niet alleen een toeristische attractie, maar voorzien ook in de warmwaterbehoefte van de IJslanders. Veertig kilometer ten zuiden van Reykjavik ligt de bekende Blue Lagoon. In het geneeskrachtige water van deze bron kuren jaarlijks duizenden patiënten met huidziekten.
Naast kuren is het maken van een gletsjersafari een populaire activiteit onder de honderdduizenden toeristen. Icelandair biedt op haar vluchten naar de Verenigde Staten en Canada de mogelijkheid voor het maken van een stopover in Reykjavik aan. Een stedentrip in combinatie met een rondreis door het land is dan ook een absolute aanrader.

IJsland Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar IJsland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar IJsland Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar IJsland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets IJsland

  • Boek uw IJsland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk IJsland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart IJsland

Mogelijke eindbestemmingen in IJsland

Hotels IJsland

Voor het boeken van uw hotel in IJsland bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in IJsland boeken.

Stopover