Stopover.nl

Vliegticket Reykjavik

Reykjavik

Reykjavik is de moderne hoofdstad van IJsland. Voor vrijgezelle mannelijke reizigers lonkt het vrouwenoverschot op het eiland. Naast het bruisende nachtleven kunt u overdag terecht op de vele terrasjes, in winkels of restaurantjes. Reizigers bezoeken het eiland met name vanwege de overweldigende natuur. Vanuit de stad kunt u de nabijgelegen heetwaterbron Blue Lagoon, de geiser van Strokkur en de watervallen van Gullfoss bezoeken.

Reykjavik Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Reykjavik aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Reykjavik. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Reykjavik te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Reykjavik

  • Boek uw Reykjavik vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Reykjavik vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Reykjavik

Stopovers

Bmi British Midlands logo
Londen met Bmi British Midlands
British Airways logo
Londen met British Airways
Finnair logo
Helsinki met Finnair
Iceland Air logo
Londen met Iceland Air
SAS logo
Stockholm met SAS

Hotels Reykjavik

Voor het boeken van uw hotel in Reykjavik bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Reykjavik boeken.

Stopover