Stopover.nl

India Vliegtickets

Vlucht India

Boek een vliegticket naar India, een zeer divers land met allerhande culturele en religieuze achtergronden. Met ruim een miljard inwoners heeft India na China het hoogste inwonertal ter wereld. Naast miljoenensteden als Bombay, Calcutta, Delhi en Bangalore is India ook het land van het onherbergzame Himalaya-gebergte. Calcutta is de stad van moeder Theresa, een Albanese non die haar leven wijdde aan het helpen van arme mensen. De hoofdstad New Delhi is in het begin van de 20e eeuw gebouwd door de Britten en ademt door zijn stadsplanning, architectuur en parken een meer Westerse sfeer dan andere Indiase steden. Van de Indiase miljoenensteden is Bombay niet alleen de grootste maar ook de modernste en tevens duurste. De laatste jaren ontwikkelde India zich door de lage lonen, hoge opleidingsgraad en goede beheersing van het Engels tot een populair land voor westerse ICT-ondernemingen en call-centers. Het centrum van deze nieuwe industrie is Bangalore.

Vliegtickets India vergelijken

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden bij het boeken van vliegtickets naar India de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht, daarom vindt op Stopover.nl een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u zal helpen het maximale uit uw vluchten naar India te halen.

Tips voor boeken vliegtickets India

  • Boek uw India vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk India vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart India

Mogelijke eindbestemmingen in India

Hotels India

Voor het boeken van uw hotel in India bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in India boeken.

Stopover