Stopover.nl

Vliegticket Bombay

Vlucht Bombay

Regel vandaag nog uw vliegticket naar Bombay, de grootste stad van India. Het aan de Arabische Zee gelegen Bombay, ook wel bekend als Mumbai, is het culturele en commerciŽle hart van India. De haven voert een belangrijk deel van het goederen- en personenverkeer van India door. Deze miljoenenstad werkt door de sterke economische positie als een magneet op arbeidsmigranten uit alle windstreken van India. De meeste grote Indiase bedrijven hebben hier hun hoofdkwartier, net als een aantal internationale financiele instellingen. Ook de filmindustrie van Bollywood heeft Bombay wereldwijd op de kaart gezet. Qua architectuur is de Gateway of India het opvallendste bouwwerk.

Vliegtickets Bombay vergelijken

Op veel vluchten naar Bombay is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in India.

Tips voor boeken vliegtickets Bombay

  • Boek uw Bombay vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bombay vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bombay

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is tijdens uw bezoek aan Rusland.
Alitalia logo
Rome met Alitalia
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Gulf Air logo
Bahrein met Gulf Air
Muscat met Gulf Air
Iran Air logo
Teheran met Iran Air
Royal Jordanian logo
Amman met Royal Jordanian
SriLankan Airlines logo
Colombo met SriLankan Airlines
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Bombay

Voor het boeken van uw hotel in Bombay bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bombay boeken.

Stopover