Stopover.nl

Vliegticket New Delhi

Vlucht New Delhi

Op Stopover.nl boekt u het voordeligste vliegticket New Delhi, de hoofdstad van India. De stad werd in 1912 door de Britten gresticht als nieuwe hoofdstad van Brits-Indië en ademt door zijn stadsplanning, architectuur en parken een meer Westerse sfeer dan andere Indiase steden. De stad is overigens ook rijk aan andere culturen en religies. Zo herbergt Delhi ’s werelds hoogste stenen minaret en de prachtige Laxminarayan Tempel. Andere bekende bouwwerken zijn het ‘ Bahá'í House of Worship’ (ook wel bekend als de Lotus Tempel) en de India Gate ter nagedachtenis van de 90.000 soldaten die hun leven gaven in de Afghaanse oorlogen en de eerste wereldoorlog.

Vliegtickets New Delhi vergelijken

Op veel vluchten naar India is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige Nederlanders willen wij u deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet ont houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers op weg naar New Delhi, zoals Bangkok en Amman.

Tips voor boeken vliegtickets New Delhi

  • Boek uw New Delhi vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk New Delhi vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers New Delhi

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is tijdens uw bezoek aan Rusland.
Alitalia logo
Rome met Alitalia
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Mahan Air logo
Teheran met Mahan Air
De voordelige Iraanse luchtvaartmaatschappij Mahan Air vliegt niet vanaf Nederlandse luchthavens. Vluchten vertrekken vanaf het Duitse Düsseldorf Flughafen. Bij uw boeking kunt u alvast een Rail & Fly ticket reserveren waarmee u vanaf elk Nederlands treinstation snel en comfortabel per ICE naar Düsseldorf kunt reizen.
Royal Jordanian logo
Amman met Royal Jordanian
SriLankan Airlines logo
Colombo met SriLankan Airlines
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels New Delhi

Voor het boeken van uw hotel in New Delhi bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in New Delhi boeken.

Stopover