Stopover.nl

Vliegticket Soerabaja

Vlucht Soerabaja

Een vliegticket naar Soerabaja is een goede start voor uw verkenning van IndonesiŽ. Hoewel het niet bekend staat als voorname toeristische bestemming is het tegenwoordig vanwege de vele luchtvaartmaatschappijen die op Juanda Airport vliegen een interessante uitvalsbasis. In de tijd van de VOC was het een belangrijke havenplaats voor kolonisten uit Nederland. In de Kalimas Harbour ziet u nog een deel van de haven uit deze tijd. Liefhebbers van dierentuinen treffen in Soerabaja de grootste dierentuin van Zuidoost AziŽ aan.

Vliegtickets Soerabaja vergelijken

Op veel vluchten naar Soerabaja is het mogelijk een voordelige stopover te maken in de stad van de tussenlanding. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met deze mogelijkheid. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Soerabaja. Verblijf gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Bangkok of Jakarta op weg naar Soerabaja, of andersom Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat onze site u helpt het maximale uit uw vluchten naar IndonesiŽ te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Soerabaja

  • Boek uw Soerabaja vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Soerabaja vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Soerabaja

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Royal Brunei Airlines logo
Bandar Seri Begawan met Royal Brunei Airlines
Royal Brunei Airlines vliegt zelf niet rechtstreeks vanaf Nederland. Wanneer u toch vanaf Amsterdam wilt vliegen kunt u dit tijdens het boeken van uw ticket aangeven. Royal Brunei Airlines zal dan een coach vanaf Amsterdam naar Londen of Frakfurt voor u regelen.
Bangkok met Royal Brunei Airlines
Denpasar met Royal Brunei Airlines
Dubai met Royal Brunei Airlines
Jakarta met Royal Brunei Airlines
Kuala Lumpur met Royal Brunei Airlines
Stopover