Stopover.nl

Vliegticket Irak

Vliegticket en Vlucht Irak

Irak was is het verleden de bakermat van een goed ontwikkelde samenleving. Bekendste stad uit deze periode is Babylon. De enorme stadsmuren, tempels en paleizen maakten het destijds tot één van de mooiste steden ter wereld. De hangende tuinen van Babylon behoorden tot de zeven wereldwonderen. Helaas rest in het huidige Irak slechts een enorme, uit steen gehakte, leeuw aan deze gloriedagen.
Het hedendaagse Irak is het toneel van diverse gewapende conflicten met Amerikanen en diverse religieuze groeperingen onderling. Momenteel behoort het tot de gevaarlijkste landen ter wereld. Reizigers worden dan ook nadrukkelijk aangeraden het land te vermijden.

Irak Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Irak aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Irak. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Irak te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Irak

  • Boek uw Irak vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Irak vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Irak

Mogelijke eindbestemmingen in Irak

Stopover