Stopover.nl

Vliegticket Iran

Iran

Iran is voor veel mensen nog altijd een mysterieus land. De islamitische revolutie en de harde taal van de ultraconservatieve president Ahmadinejad weerhouden ook avontuurlijke reizigers van een bezoek aan het land. Wie toch over vooroordelen heen durft te stappen treft in Iran een uitzonderlijk gastvrije bevolking en vele interessante bezienswaardigheden. In de hoofdstad Teheran vindt u in het National Treasury Museum de wereldberoemde kroonjuwelen van de Sjah. Voor een goed uitzicht over de miljoenenstad kunt u via een kabelbaan de berg Tochal. Wandelaars met een goede conditie vinden in de berg Darband een leuke uitdaging.†

Iran Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Iran aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Iran. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Iran te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Iran

  • Boek uw Iran vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Iran vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Iran

Mogelijke eindbestemmingen in Iran

Stopover