Stopover.nl

Vliegticket IsraŽl

Vlucht IsraŽl

Boek vandaag nog uw voordelige vliegticket IsraŽl. Het land kent een zeer lange en roerige geschiedenis. Ook vandaag de dag is het er zelden rustig. Toch is het land een zeer interessante bestemming voor liefhebbers van zon, zee en cultuur. Voorname bezienswaardigheden zijn het oude centrum van Jeruzalem, de citadel van Massada en de historische stad Akko. Verder zijn bijbelse steden als Tel Megiddo, Tel BeŽr Sjeva en Tel Hazor voor liefhebbers van geschiedenis zeker de moeite waard. Genieten van de prachtige Rode Zee kan in het populaire Eilat. Voor de stranden van de Middellandse zee kunt u terecht in de metropool Tel Aviv, de tweede stad van IsraŽl.

IsraŽl Vliegtickets met stopover

Vaak is het mogelijk om bij het boeken van vliegtickets naar IsraŽl gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben deze optie maar de meeste touroperators besteden hier geen aandacht aan bij het boeken van uw vlucht naar IsraŽl. Wij als reislustige Nederlanders willen u deze mogelijkheid om goedkoop meer van de wereld te zien niet onthouden daarom vindt u op deze website een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Zo kunt u dankzij Stopover.nl het maximale uit uw vluchten naar IsraŽl halen.

Tips voor boeken vliegtickets IsraŽl

  • Boek uw IsraŽl vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk IsraŽl vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart IsraŽl

Mogelijke eindbestemmingen in IsraŽl

Hotels IsraŽl

Voor het boeken van uw hotel in IsraŽl bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in IsraŽl boeken.

Stopover