Stopover.nl

Vliegticket Eilat

Vlucht Eilat

Goedkope vliegtickets Eilat reserveert u eenvoedig en snel op Stopover.nl. Eilat is een populaire badplaats in het zuidelijkste puntje van IsraŽl. In Eilat kunt u uitstekend duiken of snorkelen in de Rode Zee. De meeste toeristen bezoeken Eilat dan ook voor een duikvakantie. De onderwaterwereld van de Rode Zee herbergt schitterende koralen, dolfijnen en talrijke vissoorten. Wilt u liever niet duiken, dan kunt u ook op een boot met glazen bodem de zee verkennen. Boven de zeespiegel kunt een uitdagende jeepsafari maken door de afwisselende Negevwoestijn of wandelen in de bergen die Eilat omringen. Ook is Eilat door zijn ligging een populaire uitvalsbasis om Egypte of JordaniŽ te bezoeken.

Eilat Vliegtickets met stopover

De meeste vluchten naar Eilat gaan via Ben Gurion Airport bij Tel Aviv. Een aantal luchtvaartmaatschappijen biedt voordelige vliegtickets naar Eilat aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Tel Aviv te verblijven. Zo kunt u maximaal genieten van uw vliegticket IsraŽl: de Rode Zee Ťn de Middellandse Zee in ťťn vakantie. Als reislustige Nederlanders willen wij u deze uitgelezen kans om goedkoop meer van de wereld te zien niet onthouden, daarom geven wij op deze site een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij.

Tips voor boeken vliegtickets Eilat

  • Boek uw Eilat vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Eilat vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Eilat

Hotels Eilat

Voor het boeken van uw hotel in Eilat bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Eilat boeken.

Stopover