Stopover.nl

Vliegticket Tel Aviv

Vlucht Tel Aviv

Voordelige vliegtickets Tel Aviv boekt u hier. Het is na Jeruzalem de grootste stad van IsraŽl en in de hele agglomeratie eromheen wonen zoín 3 miljoen mensen. Veel huizen zijn ontworpen gebouwd in de jaren 30 van de vorige eeuw. Deze zogenaamde Ďwitte stadí van Tel Aviv staat dan ook, als een van de weinige 20e eeuwse bouwwerken, op de werelderfgoedlijst van Unesco. De verschillende immigratiegolven brachten vele invloeden vanuit Europa en Rusland. De stad is onder Nederlanders vooral bekend bij liefhebbers van strandvakanties. Herzelia Beach is een pupulair, breed wit strand aan de Middellandse Zee, even ten noorden van Tel Aviv.

Tel Aviv Vliegtickets met stopover

Verschillende gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan naar Tel Aviv met de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding of zelfs gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Boek een stopover in Istanbul of Rome, of bezoek Tel Aviv op weg naar Eilat. Touroperators besteden hier weinig aandacht aan bij het boeken van uw vliegitcket naar Tel Aviv. Daarom geeft Stopover.nl een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij, wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Tel Aviv te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Tel Aviv

  • Boek uw Tel Aviv vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Tel Aviv vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Tel Aviv

Hotels Tel Aviv

Voor het boeken van uw hotel in Tel Aviv bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Tel Aviv boeken.

Stopover