Stopover.nl

Vliegticket ItaliŽ

ItaliŽ

ItaliŽ is een zeer divers land. Het noorden van het land is de economische kracht van het land met steden als Milaan en Turijn. Ondanks dit industriŽle karakter heeft ook het toerisme er zich sterk ontwikkeld rondom meren als Lago di Gard en Lago di Maggiore. In het midden van het land is Toscane de populairste vakantiebestemming. In het heuvelachtige gebied vindt u bekende steden als Pisa, Siena, Lucca en Florence. Het ‘echte’ Zuid-ItaliŽ treft u aan in de chaotische stad Napels. De Italiaanse hoofdstad Rome is onder veel wereldreizigers populair voor een meerdaagse stedentrip. Romeinen voelen zich doorgaans een beetje verheven boven de gemiddelde Italiaan.

ItaliŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar ItaliŽ aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar ItaliŽ. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar ItaliŽ te halen.

Tips voor boeken vliegtickets ItaliŽ

  • Boek uw ItaliŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk ItaliŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart ItaliŽ

Mogelijke eindbestemmingen in ItaliŽ

Hotels ItaliŽ

Voor het boeken van uw hotel in ItaliŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in ItaliŽ boeken.

Stopover