Stopover.nl

Vliegticket Abidjan

Abidjan

In de omgeving van Abidjan vindt u ongerepte bossen met uiterst zeldzame bomen, planten en dieren.Abidjan is niet de hoofdstad van Ivoorkust, dat is Yamoussoukro, maar wel het economische en culturele centrum van het land. De stad telt circa drie miljoen inwoners en groeit nog steeds.Het contrast tussen arm en rijk is ook in Abidjan groot. Enerzijds luxe hotels als het wereldberoemde “Hôtel Ivoire” en anderzijds uitzichtloze armoede in de buitenwijken van de stad.

Abidjan Vliegtickets met stopover

KLM en Royal Air Maroc bieden goedkope vliegtickets naar Abidjan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Abidjan. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Abidjan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Abidjan

  • Boek uw Abidjan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Abidjan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Abidjan

Stopover